Als ik aan kerstmis denk dan…

De laatste jaren vullen de schappen in de winkel zich vlak na de zomervakantie al met kerstballen en slingers. De een vindt het schandalig, de ander kijkt juist uit naar de donkere, koude dagen rond Kerst. Steeds eerder willen we proeven van die sfeer van saamhorigheid, gezelligheid en samenzijn. Waar denkt u aan als u aan kerst denkt? Roept het herinneringen op aan dat ene cadeautje wat u kreeg toen u kind was? Aan de zelfgemaakte kerstversiering in de boom met echte kaarsjes? Aan dat ene heerlijke gerecht wat op de tafel werd gezet? Aan die speciale gasten die mochten aanschuiven, of juist werden gemist?

Aan de bewoners van Tungelroy is gevraagd om persoonlijke verhalen en kerstboodschappen te schrijven welke voor een rode draad zullen zorgen tijdens de kerstviering op 10 december om 13.30 uur in de St. Barbarakerk van Tungelroy. Wij hopen u daar te zien.

Dit bericht is geplaatst in Zangkoor Enjoy. Bookmark de permalink.