Jubileum concert 26 april 2024

Een drukke voorplanning, veel oefenen, extra repetities, bij sommige wat stage-stress maar, vooral veel plezier met de voorbereidingen. Bij die voorbereidingen, enkele uren voor aanvang van het concert, hebben Marianne en Ellen een mooie cheque mogen ontvangen van de Sponsorwinkel.

En dan, een laatste soundcheck en we gaan los. We mogen nu eindelijk presenteren waaoor we een aantal maanden hard hebben gewerkt. En wat hebben we genoten. Met de geweldige muzikale ondersteuning van de enthousiaste band Birdhouse en pianist Ben van Daal werd ons 20-jarig jubileumoptreden een groot succes! Ook de bijdrage van meezingende oud-leden maakte het feestje compleet.

Bedankt aan iedereen die aanwezig was, en dat waren er veel meer dan wij van tevoren hadden kunnen bedenken. Dank voor de steun door de jaren heen en om deze speciale gelegenheid samen met ons te vieren. Jullie aanwezigheid heeft deze avond echt onvergetelijk gemaakt!

Dit bericht is geplaatst in Zangkoor Enjoy. Bookmark de permalink.