Tungelroy laat weer(t) van zich horen!!

Kom zondag 17 oktober aanstaande ook luisteren naar Enjoy!

We zingen om 14.00 – 15.00 en 16.00 uur in Tungelroy in de St. Barbarakerk. Onder begeleiding van gastpianiste Tanya Haex zullen we afwisselend een paar nummers voor u zingen. Accordeonist Wim Niëns en pianiste Sophie Strijbosch leveren een muzikale aanvulling aan het optreden.

Kom gezellig luisteren en kijken wat het dorp deze dag nog meer te bieden heeft.
In het MFA Kimpeveld zal Het Tungelroys Orkest, Tungelroys Brass Ensemble en Steven Beelen optreden. Aan de Kemperveldweg, Barbaraplein en een stukje Tungeler Dorpsstraat (tussen de Piuszaal en Jean Amentstraat) zullen marktkraampjes staan waar plaatselijke ondernemers en verenigingen zich zullen presenteren. Dus…

TUNGELROY LAAT WEER(T) VAN ZICH HOREN!

Dit bericht is geplaatst in Zangkoor Enjoy. Bookmark de permalink.